tag:blogger.com,1999:blog-1135896891413213952.post8179448375697796662..comments2023-10-10T13:28:36.752+02:00Comments on Maliny w kuchni: Kruche pierożki z mięsemAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/11801149487277655929noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1135896891413213952.post-16777566271887056272012-09-19T18:24:03.994+02:002012-09-19T18:24:03.994+02:00Przepis jest doskonały :). Mi wyszło 40 pierożków,...Przepis jest doskonały :). Mi wyszło 40 pierożków, ale specjalnie robiłam niewielkie, bo były pomyślane jako przekąska do piwa, egzamin zdały znakomicie. Na dodatek nadają się do mrożenia. Po 1,5- 2 minutach w mikrofalówce smakują jak świeżo upieczone. Dłużej nie radzę ich trzymać, bo ciasto troszkę twardnieje. Ogólnie - pycha.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1135896891413213952.post-7522043169005813042012-06-05T18:13:59.714+02:002012-06-05T18:13:59.714+02:00Coraz częściej spotykam się z pieczonymi pierogami...Coraz częściej spotykam się z pieczonymi pierogami, muszę końcu spróbować :)Gosiahttps://www.blogger.com/profile/15125655001398701445noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1135896891413213952.post-6416622283342921792012-06-05T18:09:32.960+02:002012-06-05T18:09:32.960+02:00No , no wyglądają zachęcająco ...super !No , no wyglądają zachęcająco ...super !Urszula - Proste potrawyhttps://www.blogger.com/profile/06793387146692113223noreply@blogger.com